Visions of Dylan

Hørt og uhørt fra Bob

What would you call your music?
I like to think of it more in terms of vision music - it's mathematical Music. (Bob Dylan)

Do you think of yourself primarily as a singer or a poet?
Oh, I think of myself more as a song and dance man, y'know. (Bob Dylan)Vi samarbeider med "Dylanologen" Steinar Gismerøy Olafsen. Han er en av forfatterne av Bob Dylan Leksikon. Noen ganger har vi anledning til å sy sammen en helaftens pakke med Steinars underholdende "foredrag" om Dylan. Han er også en glimrende quizmaster. Pluss på med god mat og litt visesang, og la FAUK avrunde med Dylanlåter som det svinger av,- da har du som arrangør en fin pakke å tilby ditt publikum. FAUK og Steinar vil selvfølgelig diskutere med deg om du har spesielle ønsker. Har du en lokal Dylan-ekspert som kan utfordre Steinar, eller en lokal kommende popstjerne som vil synge en låt eller to med FAUK, så ta kontakt! 

Da "FAUK" fikk forespørsel om å bidra under Woodlandfestivalen 2018 i Namsos, øvde vi inn dette spesialprogrammet med Dylan-låter for anledningen. Programmet står seg på egne ben og er anvendelig i andre settinger i sin nåværende form, eller det kan tilpasses.

«FAUK» er et basic rock-band. Vi liker ofte å gjøre egne vrier på andres låter. Når vi inviterer til «Visions of Dylan» vil vi påstå at vi bare tar Dylan på ordet. Han skal jo selv ha uttalt at han bare er «...a song and dance man».

"FAUK" gir deg noen Dylanlåter du kanskje aldri har hørt. Selvfølgelig får du høre mange låter du vet du har hørt før. Noe kanskje lett gjenkjennbart men også noen overraskende versjoner. Du får også låter som du ikke ante kom fra Dylan's hånd, fordi du forbinder låten med andre artister. Her serveres altså både hørt og uhørt! Kanskje greier du å avsløre små hint til andre store klassikere fra rockhistorien gjemt inni noen av låtene?

Nyt gjerne kvelden som en konsert «med nogo attåt», men vær forberedt på at det kan begynne å krible og rykke i dansefoten!

FAUK spilte med gjesteartister til Woodlandfestivalen. Her står Kine Wallum (fløyte) midt iblant oss. Stian Wallum og Kine Kvalstad ble også med oss 2.november. Fantastisk publikum også! Nedenfor finner du linker til to videoer på Woodlands facebook-side.

https://www.facebook.com/woodlandnamsos/videos/vb.1562745490612608/908909486125749/?type=2&theater
https://www.facebook.com/woodlandnamsos/videos/vb.1562745490612608/2350300071659292/?type=2&theater

Noen hadde nok tatt for mye Møllers tran! (...og det var ikke gitaristen denne gangen!)