Bandmedlemmer

.

Terje Olsen, Vokal/Gitar

Etter en kort karriere som trommeaspirant i "Småbispan" og som "roadie" i Åsveien skoles musikkorps slo Terje inn på rockens humpete vei som gitarist. Via diverse kjellerband og skole- og hobbyprosjekt i Trondheim spilte han (med inntekt!) i disse bandene:

Atlantic (Tr.heim) 74-75 (Husband på Martin's Kro).

Menue (Nsos) 77 m/ Terje Tranaas, Roger Skaret. Evergreen (Nsos) 77-78 m/ Frode Viken, Tranaas. Opera Buffa (N-T) m/ F Viken, R Evjen, 78-79, +(2010, 2017).

Rollaug (Nsos) 79-85 m/ F Viken, P E Wallum, Rune Evjen, T Haugum. Swingers (Nsos) 85-88 m/ Furre, Hustad, Hovik, Juliussen, Nilsen. Tonos (N-T) m/ Slørdal, Sæther, Kvernland 88-89, og 2017-dd. Partners (duo) (Nsos/Overhalla) med Rose Mari Olsen 88-dd.

Medvirker på:

LP «Rollaug» 81 gitar/vokal og
LP «Rollaug - går og går» 83 gitar/vokal, låtskriver

LP/CD "Nåkka for sæ sjøl" 2020, gitar/vokal, låtskriver

Tekstforfatter for DDE m/fl

https://no.wikipedia.org/wiki/Rollaug

https://no.wikipedia.org/wiki/Terje_Olsen_(musiker)

https://www.rockipedia.no/artister/terje_olsen-20284/

(Tr.heim) 74-75 (Husband på Martin's Kro).


Hallgeir Sæther, Keyboards/Vokal

Hallgeir har levd storparten av livet sitt som "bonkaill" på Namdalseid. De siste fire åra har han bodd i Sprova i Steinkjer kommune. Den musikalske karrieren starta i korps, men han ble bitt av bandbasillen i 1970, og ble med i Mannix. Var med og starta Opera Buffa i 1972, og spilte der i 2 perioder på syttitallet. (Pluss diverse reunions i 2010, 2016 og 2017). Så ble det opphold i 12 år før det ble bandet Tonos. Etter det 15 år i Jukebox Danseband. Så fulgte Heat, Lady Green Band, Papa Caos & the Blue Creew og Waterfall.

Har vært innom mange musikksjangere, men trives best sammen med de "blå" tonene.

Medvirker på:
Single:Opera Buffa 74, "Bli forarga" Keyboards og låtskriver

https://www.rockipedia.no/artister/opera_buffa-80154/

Vojko "Voiz" Mavri, Bass/Vokal

Startet å spille i bandet Puls og turnerte senere i Europa med Mai, med 70-tallsrock som repertoar og Italia som base. Han er født og oppvokst i Slovenia, men omtaler han seg  selv iblant som "Reserve-Italiener". Sikkert for å forklare sin estetiske sans og gourmetiske preferanser! Kom til Norge i 1982 med bandet White Lady, og spilte dansemusikk på restauranter, samfunnshus og diskotek. Startet eget band, Casablanca, i 1984 sammen med en italiensk trommeslager. Turnerte i Norge i 3 år. Flyttet til Namsos i 1987, og ble med i bandet Interstate 40 som tekniker og senere som bassist. Var med på å starte bandet Dr. Batt Band. Spilte bass og sang i en versjon av visegruppa Nabolaget

Startet eget lydfirma i 1998, Kompakt Lyd d/a. Jobbet som lydtekniker siden da. I tillegg spilt i diverse band til forskjellige anledninger. Når han ikke bruker helga på fisketurer, eller katteutstilling for å hente hjem sløyfer og pokaler for sine flotte "Siberians", vier han livet sitt til musikk.


Tomas Haugum, Slagverk/kauk

Tomas bor i Overhalla, jobber i Namsos, og har hytte på Otterøya. Han har «alltid» spilt, og kommer «alltid» til å spille. Best kan han vel beskrives som en skikkelig Tordenskjolds soldat der han dukker opp på mange scener med ulike band i løpet av et år. Det er ikke det minste rart at han er mye brukt, med sin lange erfaring og solide rutine fra band som Rollaug, Haugums Reviderte, Hardline, Terje Tysland Band. I 2008 deltok han i MGP med bandet Podium. I tillegg har Tomas vært lett å be til bidrag i forskjellige kulturprosjekt.

Tomas er en kløpper med kalender, klokke og metronom. Derfor klarer han å få kabalen til å gå opp med FAUK og andre band og prosjekt han er involvert i til enhver tid.

Vi er glade for å ha ham med på laget. Voiz og Tomas er et panzerkomp, og for Terje er det ekstra stas siden han og Tomas spilte sammen i Rollaug på åttitallet, og ga ut to LP-plater den gang. Det mimres, men Tomas husker også ting Terje helst vil glemme. Vel, det er en risiko med alt!

FAUK har låter hvor Tomas får brukt både visper, køller og stikker. Vi rydder til og med plass for trommesolo. På en god dag klarer vi å vekke dyret. Go, «Animal» Muppet, go! (gjelder både på engelsk og trøndersk)

Medvirker på:

LP «Rollaug» 81
LP «Rollaug - går og går» 83

LP Haugums Reviderte 85 "Ord på ei dassvægg"

CD Horny Haugums 96 "Fransk åpning"

CD Podium 03 "100 Tusenting"

https://no.wikipedia.org/wiki/Rollaug

https://www.rockipedia.no/artister/thomas_haugum-16740/